fredag 14 september 2012

En vecka i Buenos Aires


Ja tänka sig nu har jag varit här en veckan! Den har varit fullspäckad med roliga händelser. I onsdags for vi alla fyra och hälsade på på förskolan. Det var jätteroligt, alla blev verkligen glada av att se mig och jag blev glada av att se dem. Barnen sa, volvió la seño, som betyder fröken har kommit tillbaka. Fantastiskt!

Igår och idag har vi varit lediga och tagit det lugnt. Malin och Jocke begavs sig i onsdagskväll till Salta där dem ska jobba. Så jag och Erika bor nu själva här i en lägenhet på Kairos. Igår fixade vi våra Subekort, (busskort som är bra att ha, annars får man betala dubbelt så mycket för resan dessutom bara med mynt, bör då tilläggas att den dyraste resan kostar 3 kr ;) )

Annars är det väldigt bra, de senaste dagarna har det varit väldigt soliga och varma, 20-22 grader, så icke att klaga, en svensksommar = Argentinas vårvinter

Igår hittade Alfredo också dessa sötisar


6 stycken kaninungar

Mamman och en äldrekull blev dödade av en hund i fredags, så de var allihopa väldigt hungriga och frusna. 3 stycken hade dött :(  Men sötare och mindre kaniner får man leta efter några har inte ens öppnat ögonen :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar