lördag 10 september 2011

Barn och arga hundar

Idag fick vi åka ut till la Isla, där kyrkan driver barnverksamhet med barn som inte har det så bra ställt. Vi åkte båt ut ciervo roja och lekte och va med barnen. Barnen var underbara, dem hade så kul och kramades och pussades hej-då.

En riktigt rolig dag, Lisa, Daniel och jag gick också en sväng runt ön, vi följde en stig och vi gick lite fel såklart fanns det en massa lösa hundar.  VI gick förbi ett hus där det fanns en hund som skällde riktigt argt. När vi hade gått förbi så hörde vi hur den kom springande efter oss. Jag och Lisa blev rädda, så Daniel böjde sig ner och försvarade oss. Om det kommer en hund emot en så ska man böja sig ner och låtsas att man kastar nått på dem, för hundar här är vana att bli slagna eller få stenar kastade på sig. Hemskt, men bra att veta. Vi träffade på ytterligare en hund som kom skällande emot oss, vi måste helt enkelt lära oss att kämpa emot vår rädsla.

Igår kväll kom Elisas familj och några andra över på middag och för att se på film, något som dem gör varje fredag, vilket var mysigt men jag är inte van att behöva vänta tills klockan kvart över tio på kvällen för att äta middag, och sen såg vi på filmen, Hur orkar dem hålla sig vakna?

Jaja, idag har iallafall varit en toppen dag med alla barnen, och ikväll ska vi hänga med ungdomsgruppen här på Kairos
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar