torsdag 22 september 2011

Kaaaaallt

Huh vad jag fryser och har frusit idag.

Det har varit riktigt kallt, har inte varit så här kallt sedan vi kom. Lite komiskt att de firade vårdagen igår och idag var det vinter igen.

Idag fick vi äntligen åka till förskolan! Dock var det väldigt mycket spring kändes det som.  Först besökte vi radiostationen som finns i slummen och städade lite där. Efter det bar det av till en ny förskola so skulle ha invigning där idag. Den var väldigt fin. Sedan gick vi till den förskola som vi ska jobba på, vi fick säga hej till barnen som fanns där, men sen gick vi snabbt tillbaka till den nya förskolan igen för invigningen. Där fick vi efter alla tal hjälpa till att servera pizza.

Mycket spring blev det för sedan gick vi tillbaka till den andra förskolan (tur att de låg nära varandra) där fick vi städa lite sedan satt vi på kontoret och åt lunch med några andra personer. De hade tydligen haft en diskussion som Lisa och jag inte fattat något av men vi fick förklarat för oss senare att det var borgmästaren som hade kommit till invigningen för att fjäska och få röster.

Vi fick sedan hjälpa till i ett klassrum och dagen avslutades sedan med att vara med i live radio program.

Vilken dag massor att göra och riktigt kallt.

KRAMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar