fredag 9 september 2011

Strömavbrott igen :)

Igår kväll blev det strömavbrott igen, vi hade tänkt se på en film men istället spelade vi alla Gin Rummy (kortspel) var riktigt kul, lite svårt att se i mörkret. Men med mobiler och lite värmeljus gick det bra. Jag ledde i början riktigt stort men efter några förluster i slutet så leder nu Pedro över mig med 5 poäng, och ni som känner mig vet att jag är väldigt tävlingsinriktad så får skärpa till mig när vi ska fortsätta spela. Vi hade en väldigt trevlig kväll med alla i vår lägenhet.

Igår åkte vi till Tigre, en del av Buenos Aires utkanter, vi åkte buss dit. Detta var också väldigt spännande och intressant. Man betalade i en maskin inuti bussen, man sa till föraren vart man skulle och sen betalade man. Här i Argentina står man dessutom i kö till bussen, när vi åker förbi en busshållplats så står alla redan redo på kö. Och det verkar lite krångligt att åka buss, först och främst finns det ju många olika nummer på bussarna sen är det också så att ett nummer går till olika destinationer så det gäller att se till att man hamnar på rätt nummer och till rätt destination.

Här är det varmt idag var det nog ca 20 grader i skuggan, kommer nog alltså vara riktigt varmt på sommaren. Men det blir härligt:)

Idag har vi varit på Kairos kontoret och hjälp till med att märka lådor och åt sedan lunch, vi åt en storpajbit för 16 kr


Något som inte var lika billigt var att tvätta som vi gjorde idag. 40 kr/maskin, (men vi fick kläderna både torra och vikta så service fick vi) så i fortsättningen ska vi handtvätta. När vi kom hem städade vi också vårat rum och toalett så vi har helt enkelt gjort nytta idag :)

Kram på er alla

Här får ni lite bilder också



Bilder på jättepaprikorna som finns här nere

Våra vattenflaskor som obakterias i solen

Busschauffören, stolen ser inte så skön ut...

El  rio Tigre

Siesta i skuggan under en palm

1 kommentar:

  1. En liten kommentar bara, kan ni inte tvätta på Kairos? Tänkte bara att Suzannah och David som bodde där innan måste ju ha tvättat där...kolla upp det vetja!

    SvaraRadera