lördag 17 september 2011

Glada Barn

LÖRDAG

Idag gjorde vi ett till besök på ön, som vi förresten kommer att göra varje Lördag. Det är väldigt fina, glada och öppna barn som vi får leka med och ge mat till. Dem har inte så mycket, deras kläder är smutsiga och har små hål men dem är så otroligt glada och leker med det dem har. Dem äldre barnen hjälper också dem yngre barnen, matar dem och tar hand om dem. På ön så hjälps man helt enkelt åt. Några barn hjälper till med att duka bort och torka bordet, utan att man behöver säga till dem, otroligt jämfört med barn i Sverige.

Igår var vi också ute på äventyr, vi åkte själva in till Buenos Aires, först med buss och sen bytte vi till tåg. Tågresan kostade 5sv kr tur och retur så särskilt dyrt var det inte.

När vi kom till Buenos Aires, började jakten på svenska ambassaden, vi visste att den låg i närheten av La casa rosada, så vi tog en buss dit. Klockan var nu halv elva och ambassaden stängde klockan tolv. Men vi skulle hinna för det var inte långt bort. Men såklart gick vi en "genväg", eller vi trodde vi gick åt rätt håll när vi i själva verket gick helt åt fel håll. En timmes omväg blev det. Så efter många frågor så hittade vi den och den var så skönt att mötas av den här bilden då vi steg ur hissen.

Lunch på resturangen Picnic, En vegetarisk resturang, lite komiskt att tallrikarna ser ut som hundskålarSom jag skrev tidigare står man i kö till bussen här, men vi tyckte det gick lite för långt att stå i kö i väntan på tåget. 


ADIOS AMIGOS

1 kommentar:

  1. Fina bilder, kul att se hur ni har det, jag tycker ni är duktiga på att te er fram i stan. Tur att jag inte behöver köra bil i BA.

    SvaraRadera