tisdag 6 september 2011

Hemos plantado semillas

Igår  växte både jag och Lisa som personer, vi gick och handlade själva, hittade till centrumet i  Pacheco själv och tillbaka (även fast vi gick lite för långt, men hem kom vi). Vi handlade mat och växlade pengar och handlade frön. Frön som vi sedan planterade i Kairos rabatt, så förhoppningsvis så växer det upp både, morötter, vattenmelon, tomater och massa kryddor.

På kvällen lagade Lisa och jag middag

Potatis och rotgrönsaker i ugn + köttbullar. Vi hade tänkt baka kladdkaka men vi hade ingen visp i köket och det kändes inte så lockande att vispa med gaffel.

Jag och Lisa har provat att he ut en vattenflaska i solen under dagen, (då dör nämligen alla bakterier i det) och sedan dricker vi det. Och det funkar.

Det är oftast varmt på dagarna och kallt på kvällarna, vattnet i duschen är inte heller så speciellt varmt så inget vi längtar till på morgonen.

Nu ska vi se vad dagen bjuder på planen hade varit att åka in till centrum men Lisa känner sig inte så pigg så jag och Daniel planterade vattenmeloner, rädisor och en del annat sen spelade vi kort.

Nu är det dags för lunch, halv tre på eftermiddagen :)

Adios amigos/amigas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar