lördag 3 september 2011

En dag i Buenos Aires

Igår spenderades dagen i bil och på en konferens.
Åkte runt i bilen 2 timmar och sen kom vi fram till konferensen, att Buenos Aires kan va så stort. När vi kom dit klockan 4 på eftermiddagen åt vi lunch, empanadas mums. Sen en liten siesta och sen lyssnade vi på konferensen och vi kom hem så där elva på kvällen.

Idag åkte vi först till konferensen och var där och lyssnade och åt lunch (empanadas) Sen utforskades Buenos Aires gator med Lisa och Daniel. Vi gick till la casa rosada.


Sen blev det av till ett cafe. Har upptäck att här i Buenos Aires finns oftast inga lås på toaletterna och det springer runt lösa hundar på gatorna. Jag köpte ett argentinskt sim kort idag.

Daniel och Lisa


Sen skulle vi möta Pedro som skulle hämta upp oss, vi skulle träffa han halv sju, vilken var tiden då vi lämnade cafét och tog tunnelbanan till dit vi skulle mötas. Förövrigt är det billigt att resa med tunnelbanan, 1 resa kostar 2 kr. vi kom fram kanske vid sju och vid 8 kom Pedro, så det här med att passa tiden är inte viktigt för Argentinarna. Konferensen igår som skulle ha börjat klockan sju började halv nio.

Det är mycket nytt men det är kul och spännande. Alla är så tillmötesgående och positiva och hjälpsamma.

Nu är klockan halv elva och vi har fortfarande inte middag så hoppas på middag snart :)

Kram

1 kommentar:

  1. Va tusan Lovisa fisa?! hur kommer detta sig? hade inte den blekaste att du var ute på sådanna äventyr! trodde att du typ fortfarande var kvar hos prästen i gb. Så spännande! ooh kan du inte försöka fixa så att du får prova wipeout banan?!!!! för det är väl där? hur länge mellanlandande du förresten i sveariket innan ditt nya äventyr? kul att höra i alla fall, hoppas du har det fin-fint, hälsa sydamerika! kramar

    SvaraRadera